Bucătăria magică


  Pentru a mănca bine nu-ți trebuie mult timp , nici produse scumpe și nici macar sa știi sa gâtești …..deși ,pare minciună ,trebuie doar să înșelăm ochiul , mirosul și gustul, dar cel mai important ….. buzunarul 😀

Supermercado,pentru mine este Capela Sixtina a sec XXI..pură artă ….artă comestibila, dealtfel ! Degeaba vezi Gioconda sau Guernica (desi la aceasta i-ar prindea bine un pic de culoare 😀 ) antichitati …nimic mai mult . Pai le vezi ,le admiri dar nu poți să le ei acasa sa le faci cu ou bătut , te hranesti spiritual ! Asta cu spiritual …sigur nu ține de foame 😀 Diferența este că intri intr-un supermercado și ti-se lumineaza ziua , printre atatea produse frumos colorate .Umbli ca un soarece de biblioteca printre rafturi căutând și visând la opera care ai sa-i dai viata in bucatarie. Imaginand fantezii cu produsul perfect precum un personaj de Borges intr-o biblioteca de Babel, halucinând in culori !…Fara sa-ti dai seama se produce magia , ceva care ati atrage atentia , frumos colorat ,nu-l cunosteai , e nou !…Azi viata ati surade ,astazi l-ai vazut …si te-a mirat ! Astazi soarele iti incalzeste inima …..
Ai zile cand iesi din supermercado si viata ta este o rima 😀

Produsul nou :Maggi direct la cuptor , conține o punga în care trebuie doar să puneți pulpe de pui , sau puiul întreg . Partea de jos a plicului Maggi contine un praf pe care îl adaugați peste pui , in pungă si amestecați bine ! Se închide punga cu plasticul ce vine in dotare …..și la cuptor !!!!

  Rezultatul : DELICIOS !!! 😀 …nu o sa vă pară rau de pui :8

avantaje : nu murdarești nimic 😀

  Anunțuri

  5 gânduri despre „Bucătăria magică

  1. Sunt o mancacioasa, iti dai seama ca am incercat-o si pe asta cu punga 🙂
   Cand ai timp sa te uiti si pe linkul Carmelitei, de la mine. Poate gasesti o reteta pe placul tau. Asta…in loc de floare pe care ti-as fi oferit-o de 8 Martie 🙂
   La multi ani

  2. pe aici exista suluri de astfel de pungi. sunt si mai ieftinute si nici nu trebuie sa cumperi chimicalele lor.

   am facut si eu saptamana trecuta doar ca eu am pus si legume in aceeasi punga: un dovlecel, o ceapa, un morcov, o vanata…etc.. a iesit chiar bine!!

   • Oana , depinde de fantezia fiecaruia 😀 Papilele mele gustative s-au bucurat de chimicale ….un autentic pui la capac 😀 (doar ca lipsea capacul )

  3. ooo! si papilele mele se bucura de chimicale!!! doar ca din cand in cand incerc sa le evit. 🙂

  Comentariile nu sunt permise.